Vind een praktijk

Heeft u pijn aan uw voet? Met meer dan honderd Podozorg praktijken zit er altijd een podoloog bij u in de buurt. Klik op de onderstaande knop en vind de dichtstbijzijnde podoloog!

Vind een praktijk

Ervaring van Edwin

“De zolen werken zeer goed. Na erg lang lopen is de pijnklacht nog een 2tje waar het zeker een 8 was.”

Wandelschoenen als therapie

Kent u dat gevoel?

Dat niet één schoen erg lekker zit? Het ene paar zit te veel te strak en het andere paar geeft te weinig steun. U wisselt hierdoor vaak van schoeisel en als u ver moet lopen, dan lukt dat maar moeizaam en uw conditie neemt af.

Herkenbaar? Denk er dan eens over na om een paar wandelschoenen aan te schaffen. Die kunnen u helpen om uw actieradius weer uit te breiden en uw conditie op peil te houden. Trek ze niet alleen aan voor een wandeling, maar ook om er lekker mee te winkelen of tijdens uw werk. U zult het verschil echt merken.

Wandelschoenen als therapie

Comfortabele wandelschoenen

Gebruik wandelschoenen als therapie om uw voet extra comfort en rust te geven. Een comfortabel merk wandelschoenen is Meindl. Dit merk heeft een ruime collectie en voor ieder soort voet een geschikt model. Als toch blijkt dat een wandelschoen alleen niet voldoende comfort geeft, dan zijn ze ook uitermate geschikt om een therapie- of steunzool in te dragen.

TIP: draag in een wandelschoen goed passende sokken. Sokken die te los zitten of dikke randen/naden hebben kunnen voor problemen zorgen.

Vind een praktijk

Benieuwd wat het juiste model wandelschoen is voor uw voet? Onze Podozorgers staan voor u klaar om te adviseren over het kiezen van de juiste wandelschoen. Klik op de onderstaande knop en vind een Podozorg praktijk bij u in de buurt!

Vind een praktijk

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.